Yritysjuhlat, illanistujaiset ja muut tilaisuudet Hakalinnassa Pomarkussa

Juhlapalvelu Hakalinna järjestää kaikentyyppiset juhlat ja tilaisuudet Pomarkussa ja Porin seudulla

Juhlapalvelu Hakalinna Pomarkussa on oikea valinta, kun tarvitset monipuolisia juhla- ja catering-palveluita. Meillä juhlit kaikentyyppisiä tilaisuuksia aina häistä syntymäpäiviin ja perhejuhliin. Hakalinnan salit ja kabinetit taipuvat myös monenlaisten muiden tapahtumien viettoon.

Hakalinna sopii erinomaisesti esimerkiksi kokouksiin, yritysjuhliin, edustustilaisuuksiin, polttareihin ja tunnelmallisiin illanistujaisiin. Oli kyseessä mikä tahansa tapahtuma tai juhlan aihe, meiltä saat toiveidenne mukaisen ruuan ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi astiat, somisteet ja pöytäliinat sekä kuljetukset. Toteutamme myös kokonaiset teemajuhlat asiakkaan toiveita kuunnellen.

Voit valita juhlapaikaksi Hakalinnan viihtyisät tilat tai halutessasi järjestämme juhlat myös muualla Porin seudulla. Käytössämme oleva kuljetuskalusto varmistaa tarjoilun tuoreuden.

Juhlapalvelu Hakalinna palvelee niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä.

Tutustu tästä herkullisiin menuvaihtoehtoihimme!

Juhlatilan koristeet ja kukat juhliisi hoitaa Pomarkun kukka- ja hautauspalvelu. Ota yhteyttä suoraan liikkeeseen, puh. 02 5411431, tai Hakalinnan henkilökuntaan.

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö!
tilaisuus

Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelu Forsman - Laadukasta ja luotettavaa ohjelmapalvelua!

Oskarinpolku 3
29600 Noormarkku

Puh. 050 3383 400
info@ohjelmapalveluforsman.fi

www.ohjelmapalveluforsman.fi